Trylleklovn og ballonmand – uden sminke

Jeg er begyndt at tilbyde, at optræde i min klovnedragt uden sminke til børnearrangementer. I weekenden var jeg ude og optræde med trylleri til en 8 års fødselsdag og havde klovnedragten på hvilket var en rigtig gid ide. Jeg oplever at børn sætter pris på at man ligner en rigtig artist og det gør jeg i min klovnedragt. Dragten gør også at jeg fjoller en lille smule mere end hvis jeg havde været i trylletøjet. Og til fx fødselsdage op til 9-10 års alderen tænker jeg at det gør det lidt sjovere for alle .
Jeg tager også ud som ballonmand i klovne tøjet uden sminke og laver ballondyr, enten som et show hvor alle kommer op på scenen en af gangen og får lidt sjov og et ballondyr og klappes ned fra scenen eller hvor jeg bevæger mig rundt blandt børnene og laver ballondyr . Så nu er der lidt flere valg muligheder, du kan lej en klovn med både sminke og dragt eller du kan booke en trylleklovn eller en ballonmand uden sminke, der optræder i klovnedragt

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *