lej en Julemand til julefesten/juletræsfesten 2017

Julemanden 2017

Lej en julemand der skaber glæde, begejstring og magi

Denne julemand er både flot i tøjet og god til at spille rollen som Julemand. Julemanden kan bookes til mange forskellige julefester hvor børnene skal have en gave eller lidt godter af Julemanden selv.

Det er en god ide at leje en Julemand i god tid da der lige pludselig ikke er flere huller i kalenderen i December.  Det tilbydes også at du kan bestille både at julemanden kommer på besøg og at der enten underholdes med et nisse-trylleshow eller et almindeligt trylleshow for børn eller både børnene og de voksne.

Julemandens magi

Selveste Julemanden kan også give en forestilling med magi og en masse sjov for både børn og voksne. Her er det julemands rekvisitter der bruges i showet og som der  sker en masse magi med, som hverken børn eller voksne kan lure. Så det kan kombineres med, at julemanden fx enten tænder juletræet, deler slik ud og bagefter måske levere et trylleshow som slutter med, at julemanden tryller sne frem.

 

Trylle nisse

Trylle nisse showet er meget populært i December måned og er sjov, magisk og drillende nisse underholdning for store og små børn.

Tryllenissen underholder typisk i 20-35 min og kan også dele godter ud bagefter eller forme ballondyr.

 

Så skal du lej en julemand eller trylle nisse underholdning i december måned så er du kommet til det rette sted. For at høre om julemanden eller trylle nissen er ledig til jeres arrangement kan du ringe på:50 92 83 42 eller benytte kontaktformen.

 

 

 

 

Jlej ulemandens underholdning

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *