Lej en nisse

Lej en Nisse til jeres julefest i 2017

Nisse underholdning

Her på siden kan du leje en trylle nisse der kan lave nisse tryllerier og en masse skæg og ballade. Du kan booke klovne Nissen som resten af året er den populære klovne figur Trylleklovnen Solo som i julemånederne trækker i juletøjet og skruer op for julestemningen. Det er et super sjovt og imponerende jule trylleshow for hele familien. I showet dukker der også lidt sang og en blå Gorilla op som Klovne Nissen lige må høre om hvad den laver her midt i et trylle klovneshow.

Her på siden kan du leje en trylle nisse der kan lave nisse tryllerier og en masse skæg og ballade. Du kan booke klovne Nissen som resten af året er den populære klovne figut Trylleklovnen Solo som i jule månederne trækker i juletøjet og skruer op for julestemningen. Det er et super sjovt og imponerende jule trylleshow for hele familien. I showet dukker der også lidt sang og en blå Gorilla op som Klovne Nissen lige må høre om hvad den laver her midt i et trylle klovneshow.

Klovne nissens show kan vare fra 20 min og op til 45 min med mulighed for at klovne nissen kan lave ballondyr eller dele slik og gaver ud eller gå med rundt om juletræet sammen med børnene.

Hvis du er interreseret i at lej klovne nissen til jeres julefest så brug kontaktformen eller ring på:50 92 83 42

Lej et nisseshow
Lej et nisseshow

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *