Lej en klovn2018-11-17T20:38:52+00:00

Lej en klovn til jeres næste børnefest

Lej en klovn til fødselsdag, brylluppet, barnedåben, børnehaven eller til sommerfesten eller book en klovn til firma eventet med trylleri, klovneri og ballondyr.

 Klovnen solo er en sjov, dygtig og populær dansk klovnefigur der kan lejes til mange børnefester. Lej en klovn der kan klovne,trylle,jonglere og lave en masse gags og sjov og spas for børn og barnlige sjæle. Solo klovnen optræder i hele landet: Jylland,Sjælland og på Fyn – Solo er både Tryller, Klovner, laver ballondyr, jonglere, og blander sang og cirkus artisteri ind i sit trylleklovneshow.

  • Trylleklovnen solo

Solo har optådt i mange år og for mange forskellige alders grupper og til mange forskellige fester. Solo optræder som klovn og tryllekunstner flere gange hver uge og han kan tilpasse showet til enhver børnefest. Klovnen Solo kan også lave familieshows hvor både børn og voksne vil kunne more sig sammen og sammen blive imponeret af Solos tryllerier. Solo optræder til små og store fester og kan optræde for 2-3 børn og helt op til 600-700 publikummer.

Sjove gags, ballonkunst og en masse trylleri – lej solo klovnen

Klovnen solo har mange års erfaring med, at underholde børn og han kan lejes til jeres event, hvor han vil klovne, trylle og forme ballondyr

Ballonklovn

Lej klovnen solo som ballonklovn der bevæger sig rundt blandt børnene og han vil kunne forme lige deres ønske dyr. Solo kan også tilbyde at lære jer at lave et par enkelte ballondyr og have balloner med som i kan beholde bagefter og øve med.

Trylleklovn

Lej Klovnen solo som trylleklovn der vil kunne optræde med et klovne-trylleshow fra 15- 45 min varighed med mulighed for ballondyr efter showet. Du kan også leje Solo klovnen som ballonkunstner/ballonmand der går rundt blandt børnene og laver ballondyr.

Ballonkunstner/ballonmand

I kan også bestille/leje Solo som ballonmand uden sminke på hvor han laver ballondyr til børnene. Ballonmanden Solo kan også lære børnene enkelte dyr, hvor børnene vil få lidt balloner og en pumpe, så de kan øve sig og lege med balloner, efter at Solo er taget afsted.

Hvis du vil leje en klovn eller foretage en uforpligtende forespørgsel, så brug kontaktformen herunder eller ring på: 50 92 83 42