Lej en Julemand

Lej en Julemand – Book en af landets pæneste Julemænd

Jeg er meget ude i julemånederne og lave forskellige opgaver som Julemand.

I 2017 var jeg fx julemand i weekenderne på Fisketorvet i købehavn til stor succes. Både børn og voksne ville have taget billeder med julemanden. Jeg var i 2017også en del ude til forskellige juletræsfester, hvor jeg ved enkelte af dem optrådte enten, som trylleklovn eller med et trylleshow for børn og voksne. Bagefter kom  jeg ind som julemand og ingen hverken børn eller voksne kunne genkende mig. Jeg var også julemand i enkelte supermarkeds butikker.

Jlej ulemandens underholdning

Her står jeg foran den flotte gave på fisketorvet i København

Julemanden 2017

Jeg er både ude til små og større arrangementer som Julemand – her blev jeg fløjet ind til et firmaevent i København

Så hvis i vil booke/leje mig som julemand i 2019 skal i booke i god tid, da kalenderen lige pludselig er helt fyldt op med julemandsjobs.
Jeg får altid meget ros for min julemands dragt og min måde at tale til børnene og i det hele taget for den måde jeg spiller julemanden på –

Ring på mobil : 50928342 eller kontakt mig her hvis du har en forespørgsel eller vil booke mig som julemand til jeres event i 2019.