faq

FAQ – Oftest stillede spørgsmål

Herunder er de oftest stillede spørgsmål, når kunder skal leje/booke en klovn, trylleklovn eller ballonmand – hvis dit spørgsmål ikke besvares her, så skriv gerne en besked på mail eller ring på : 50 92 83 42

Det anbefales at leje/booke et show minimum 3 uger før arrangementet, men du kan også booke i sidste øjeblik, hvis jeg er ledig eller i nærheden af hvor du skal bruge en klovn eller tryllekunstner for børn.

Jeg tilpasser showet så det kan være stort set alle steder. Fra den lille stue derhjemme til børnefødselsdagen eller familiefesten til shows for op til 6-700 mennesker. Jeg har endnu aldrig prøvet, at der ikke var plads til en kuffert og et tryllebord som jeg selv har med. Jeg kan også lave et trylleklovneshow unden at have en plads, men tryller, klovner og gøgler nede sammen med børnene

Hvis du lejer en klovn eller booker et trylleshow, kan du  enten betale for showet ved at bruge mobilpay eller ved bank overførsel

Hvis du bliver nød til at aflyse af den ene eller den anden grund og du gør det senest en uge før så er det helt fint.

Ja jeg er forsikret igennem mit firma tryllekunstforbørn.dk

Jeg kan optræde for 1-2 børn og helt op til 6-700 personer så kun et maksimum da det over 6-700 mennesker nok ikke vil kunne ses.

jeg har altid alt udstyr med selv både tryllebord og hvad der ellers skal bruges til showet.

Jeg kommer altid sminket og omklædt som klovn og forlader også festen på samme måde – og vinker farvel til børnene.

Jeg optræder i hele Danmark, så der kan lejes en klovn på Sjælland, Jylland og på Fyn. Jeg er selv fra Fyn, men det kommer mere an på hvor i landet jeg er den dag, der skal bruges en klovn eller tryllekunstner til. Jeg prøver at samle arrangementerne, så der fx  i samme weekend er jobs i og omkring henholdsvis , København , Aarhus, Aalborg og Odense. Så ring eller skriv og hør i hvilket område af Danmark jeg er i til jeres event.

Mit trylleshow og trylle klovneshow kan begge vare fra 10-15 min og op til en lille time hvis det ønskes. Jeg tilbyder også at bevæge mig rundt blandt børnene enten til en privat fødselsdag eller til by og markedsfester. Den type shows kan vare op til flere timer, hvis det ønskes. Til den type arrangement vil jeg kunne: trylle og klovne og lave ballondyr til børnene.

Jeg kan sagtens optræde udendørs og kan tilbyde at have et bagtæppe med så showet får en rigtig cirkusmanege stemning. Optræden udendørs tilbyder jeg enten et fællesshow eller hvor jeg går rundt og tryller, klovner, gøgler og laver ballondyr.

Jeg kan lave børneunderholdning for børn fra ca 3år og op til 100 år. Mit show kan enten være et rent børneshow eller et familieshow, hvor børn og voksne kan blive underholdt sammen.

jeg skal bruge 5-10 på lige at gøre klar når jeg kommer ind men det gør ikke noget at der er nogen der kigger imens jeg gør klar. jeg kan også godt gå lige igang hvis det skal være en overraskelse – så skal jeg bare lige vide det 🙂

Jeg håber at jeres spørgsmål ang, at leje en klovn eller booke et trylleshow for børn og barnlige sjæle – blev besvaret, ellers send mig en besked og jeg vil svare tilbage meget hurtigt.