Bugtaler underholdning

Bugtaler show – Bugtaler til fest – for børn og familier

Trylleshowet for børn og bugtaler show for børn.

Jeg optræder med bugtalershows til børne og familieshows – jeg har både en kanin som bugtalerdukke og en gorilla og en hund.

I mine trylleshows er det måske 5-8 min der er med bugtaler underholdning, men der vil i de minutter også være lidt trylleri som enten laves af mig eller dukkerne.

Hvis i vil leje mig som bugtaler kan jeg tilbyde bugtalershows for små og større børn som vil kunne more sig sammen med deres forældre.

Jeg vil også kunne lave et helt bugtalershow hvis i ønsker det –

De figurer i vil møde i showet er en gorilla, en kanin og en meget sød hund dukke og bugtaler showet for børn kan vare op til 35 min.

lej en Bugtaler til : Fødselsdag, til skole arrangementet til konfirmation eller book en bugtaler for børn og unge til halfester eller til ferie steder eller campingpladser

Jeg tilbyder bugtaler underholdning i og omkring alle større byer- lej en bugtaler i og omkring Odense,Århus,Ålborg eller København.

Det er især populært at booke mit trylleshow med elementer af både klovneri, trylleri og bugtaleri hvor forskellige dukker kigger frem i hæsblæsende 10 min af showet.