Ansigtsmaling/ansigtsmaler til børn

/Ansigtsmaling/ansigtsmaler til børn
Ansigtsmaling/ansigtsmaler til børn2017-12-19T14:09:17+00:00

Vi samarbejder også med ansigtsmalere som kan komme til jeres børnefest og sminke børnene

Ansigtsmaler underholdning  på Fyn, Jylland, Sjælland og Ørene

Hvis i kunne tænke jer at jeres børn fik et sjovt indslag med en ansigtsmaler til jeres børneevent så er en ansigtsmaler for børn et rigtigt godt valg. Og vi kan skaffe en i og omkring alle større byer: Odense, København, Aalborg og Aarhus.

Vi kan være behjælpelige med sminke piger og sminkeklovne som kan lave ansigtsmaling på jeres børn til stor succes.

Mange benytter sig af til fx børnefødselsdage at booke en ballonmand og bagefter have enten ballonmanden eller en anden ansigtsmaler til at sminke børnene.

Ansigtsmaling udvalg

Ansigtsmalerene har en bog eller opslag med af det som kan tilbydes at blive mallet på jeres børn. Vi modtager også gerne ønsker på ansigts design men det er en god ide at ansigtsmaleren har et udvalg med da det gør at de børn der står i kø kan have valgt på forhånd hvad de vil males som. ellers kan det tage meget lang tid hvis børnene får frit fantasi valg.

Hvilke børnefester har brug for en ansigtsmaler?

De mest populære events med en ansigtsmaler for børn er til: børnefødselsdage,bryllupper,fastelavn,barnedåben og til byfester. De ansigtsmalere so vi kan tilbyde har stor erfaring med at male børn og underholde børn.

Ansigtsmaling og ballondyr

Mange af vores ansigtsmalere kan også lave ballondyr og ballon underholdning. Så hvis i kunne tænke jer begge dele så er det nemmest at booke en der kan begge dele til jeres børneevent.

Ansigtsmalling for børn findes blandt andet her:

Jylland, Fyn, Sjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Byfester, gågade arrangementer, børnehaver, vuggestuer, familiefester, børnefødselsdag, firmafester, familiedage, institutioner.